sponsoren

 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > vrijwilligers en veiligheid

Vrijwilligers en Veiligheid

De vrijwilligers zijn de basis voor een goed verloop van onze  avond4daags. Dat zijn de mensen die er heel veel eneregie en tijd in stoppen, of het nu gaat om organiseren, bemannen van het start/inschrijfbureau of de mensen langs de routes, zonder hen geen avond4daagse.

Wij verzoeken u deze mensen met respect te behandelen en hun aanwijzigen en regels op te volgen. 

Onze mensen langs de routes zijn herkanbaar aan hun oranje/gele/en EHBO/Rode Kruis hesjes.

  • Routebeheerders w.s.v. wandelvreugd oranje/geel
  • Verkeersregelaars w.s.v. wandelvreugd oranje/geel
  • Oversteekhulpen w.s.v. wandelvreugd oranje/geel
  • Rode Kruis rood/wit

Dit zijn de mensen die verantwoordelijk zijn voor uw veiligheid, dus zij bepalen de regels, welke u strikt dient op te volgen.

De algehele leiding is tijdens de tochten altijd bereikbaar onder het op uw routebeschrijving vermelde telefoonnummer.  

Ook de mensen van het start/inschrijfbureau staan geheel tot uw beschikking, niet alleen voor uw startbewijs en afmelding. Hier kunt u tevens terecht met uw op- of aanmerkingen, zij noteren zowel uw positieve als negatieve reacties welke tijdens de evaluatie of indien noodzakelijk eerder, worden besproken.

   

  • De helpers van de avondvierdaagse Wijk en Aalburg dragen een oranje/geel hesje en zorgen ervoor dat de wandelaars zonder problemen de vier avonden kunnen lopen.
  • Naast de zorg die er vanuit de organisatie van de avondvierdaagse is om een route samen te stellen, die ook nog leuk is om te lopen.                                                                      Ontkomen we er niet aan dat we tijdens deze avondvierdaagse rekening moeten houden met het verkeer.
  • Hiertoe willen wij enkele tips geven die de veiligheid van u en de medeweggebruiker kunnen verhogen.
  • Loopt u op wegen waar u ook te maken heb met autoverkeer let dan op en pas u aan.                                                                                                                                                          Blijf vooral op uw weghelft, en waar bochten naar links zijn ga deze dan niet afsnijden.
  • Blijf zoveel mogelijk op het voet- of fietspad.
  • Volg de aanwijzingen op van de Politie/en de door ons aangestelde verkeersleiders bij het oversteken van wegen/kruispunten.

 

Er zullen tijdens onze activiteiten zeker foto's worden gemaakt voor media, website en prive. 

Heeft u bezwaar tegen publicatie dan kunt u dat bij het bestuur kenbaar maken.