sponsoren

 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > nieuws  > sponsoren 2019

Sponsoren 2019

Onze sponsoren voor 2019 zijn:

Onze Wandelvreugd avondvierdaagse moet elk jaar weer een waar feest zijn, voor iedere deelnemer en elke medewerker, maar ook voor onze sponsoren. Zonder deze mensen kunnen wij er geen feest van maken, dat zou te kostbaar zijn. Het feest vindt elk jaar plaats in de straten van de Gemeente Altena gemeenschap Aalburg, en dat begint in de Torenstraat op het parkeerterrein van het aan de Maasdijk gelegen Proeflokaal den Dijk. Een van onze hoofdsponsors, ons thuis waar wij u met verve kunnen ontvangen. Het team den Dijk zorgt ervoor dat wij goed worden verzorgd. En als het voor ons goed is geregeld dan is het voor de wandelaar ook goed geregeld. 

Als verenigingsbestuur zijn wij gezegen met een goed stel medewerkers, die mensen zijn wij heel dankbaar want ook hier geldt weer, geen medewerkers betekend geen avondvierdaagse.

Onze gemeenschap is gelukkig een hechte gemeenschap dat zien wij terug in onze sponsoren, mensen die willen bijdragen in de organisatie van dit wandelfestijn. Dat doen zij door te zorgen dat de wandelaar niets tekort komt.

Op dinsdag is er voor iedere deelnemer een flesje water aangebonden door JUMBO C. Duijzer Wijk en Aalburg, dit fles is dagelijks thuis gevuld kon worden met water voor het noodzakelijke vocht tijdens de wandeling.

Op woensdag is er een verrassing van Bakkerij van Horssen uit Wijk en Aalburg.

Op donderdag zal Jáco's Eeterij & Friture voor een verrassing zorgen.

Op vrijdag hopen wij fruit te mogen delen van Arnoud Vos de marktgroenteman van de woensdagmorgen te Wijk en Aalburg.

NAMENS ONZE VERENIGING EN ALLE DEELNEMERS WILLEN WIJ ONZE SPONSOREN ALVAST HEEL HARTELIJK BEDANKEN VOOR DE BIJDRAGE AAN DEZE 37e AVONDVIERDAAGSE 2019!

 

NAMENS ONZE VERENIGING EN HAAR BESTUUR WIL IK IEDEREEN DIE OP WAT VOOR MANIER DAN OOK HEBBEN BIJGEDRAGEN AAN DEZE 36E   AVONDVIERDAAGSE HEEL HARTELIJK BEDANKEN!

WIJ HOPEN VAN DE 37E WEER NET ZO'N MOOI FEEST TE MAKEN!