sponsoren

 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > nieuws  > sponsoren 2018

Sponsoren 2018

Onze sponsoren voor 2018 zijn:

Onze Wandelvreugd avondvierdaagse moet elk jaar weer een waar feest zijn, voor iedere deelnemer en elke medewerker, maar ook voor onze sponsoren. Zonder deze mensen kunnen wij er geen feest van maken, dat zou te kostbaar zijn. Het feest vindt elk jaar plaats in de straten van de Gemeente Aalburg, en dat begint in de Torenstraat op het parkeerterrein van het aan de Maasdijk gelegen Proeflokaal D'n Dijk. Een van onze hoofdsponsors, ons thuis waar wij u met verve kunnen ontvangen. Het team D'n Dijk zorgt ervoor dat wij goed worden verzorgd. En als het voor ons goed is geregeld dan is het voor de wandelaar ook goed geregeld. 

Als verenigingsbestuur zijn wij gezegen met een goed stel medewerkers, die mensen zijn wij heel dankbaar want ook hier geldt weer, geen medewerkers betekend geen avondvierdaagse.

Onze gemeenschap is gelukkig een hechte gemeenschap dat zien wij terug in onze sponsoren, mensen die willen bijdragen in de organisatie van dit wandelfestijn. Dat doen zij door te zorgen dat de wandelaar niets tekort komt.

Zo deelde een anonieme sponsor de kosten met ons en kreeg elke deelnemer een flesje water, dit was op dinsdag met de bedoeling dat dat flesje elke dag thuis gevuld kon worden met water voor het noodzakelijke vocht tijdens de wandeling.

Op woensdag was er ook weer van een anonieme sponsor een appel, lekker, gezond en niet schadelijk voor het milieu.

Op donderdag wist cafetaria Happetap alle wandelaars (420) te verrassen met een frikandel. Dat was even improviseren voor zowel Happetap als voor ons. Het liep even vol op de Maasdijk, maar voor alles is een oplossing en de wandelaars genoten van de lekkernij.

Op vrijdag mochten wij alle wandelaars trakteren op een mandarijn geschonken door Arnoud Vos de marktgroenteman van de woensdagmorgen te Wijk en Aalburg.

 

 NAMENS ONZE VERENIGING EN ALLE DEELNEMERS WILLEN WIJ ONZE SPONSOREN HEEL HARTELIJK BEDANKEN VOOR DE GEBODEN LEKKERNIJEN!

 NAMENS ONZE VERENIGING EN HAAR BESTUUR WIL IK IEDEREEN DIE OP WAT VOOR MANIER DAN OOK HEBBEN BIJGEDRAGEN AAN DEZE 36E   AVONDVIERDAAGSE HEEL HARTELIJK BEDANKEN!