sponsoren

 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > nieuws  > middagvierdaagse 2018

Middagvierdaagse 2018

Ons onderdeel middagvierdaagse rond zorgcentrum Wijkestein voor de ouderen onder ons.

In samenwerking met Zorgplein Maaswaarden en de gemeente Aalburg organiseerden wij in 2018 alweer de 4e vierdaagse voor onze ouderen medemens.

Deze was in de week van onze avondvierdaagse van 12 t/m 15 juni 2018 van 14.30 tot 16.30 uur, vanaf zorgplein Maaswaarden in de hal van Zorgcentrum Wijkestein te Wijk en Aalburg.

Alle ouderen uit onze gemeente zijn van hartelijk welkom, indien mogelijk/noodzakelijk, met begeleiding.

De routes bestaande uit een korte wandeling door en rond Wijkestein. Indien wandelen niet meer mogelijk is, is gebruik van alle mogelijke handmatige hulpmiddelen toegestaan.

Op vrijdag is er dan natuurlijk de medaille, een bloemetje, en gezellig samen frietjes eten, en dat allemaal samen met onze burgemeester en mevrouw Naterop. Helaas deze keer voor het laatst in functie maar natuurlijk hopen wij de heer en mevrouw Naterop in de komende jaren toch een middagje achter een rolstoel tegen te mogen komen.

Burgemeester hartelijk bedankt voor uw bijdrages aan deze 4 middagvierdaagse en het geluk dat u onze deelnemers bracht met een medaille en diploma.

37  deelnemers zijn dinsdag van start gegaan, een mooi aantal want dat zijn er toch 10 meer als vorig jaar.

Door onze sponsoren werd van deze middagvierdaagse een waar feest gemaakt. Alle deelnemers en hun begeleiders werd aangeboden:

Dinsdag was eer het welbekende en heerlijke ijsje dit keer van  Jakko's Eterij. 

Op woensdag was er een knakworstje geschonken door Wijkestein.

Donderdag was er koffie of thee bij Ans Bouman met boterkoek van Bakkerij van Ballegooijen.

Vrijdag was frisdag bij Lia van Ballegooijen daar kregen de deelnemers fris met iets lekkers van Lia.  en bij het afmelden in Wijkestein was er voor iedereen nog een mandarijn van Arnoud Vos de woensdagochtend marktgroenteman te Wijk en Aalburg t.o. Kruidvat

Voor alle begeleiders was er elke dag een kop koffie of thee in het restaurant van en geschonken door Maaswaarden.

De diploma's zijn gratis gedrukt en aangeboden door Drukkerij Bouman.

En Bloemist Wim Vos bood elke deelnemers een heel leuk boeketje aan.

NAMENS MAASWAARDEN, ONZE VERENIGING EN ALLE DEELNEMERS WILLEN WIJ ONZE SPONSOREN HEEL HARTELIJK BEDANKEN VOOR DE GEBODEN LEKKERNIJEN, BLOEMEN EN DIPLOMA!

NAMENS DE VERENIGING WIL IK GRAAG ANS, JOLANDA EN IJDA EN DE MENSEN DIE HEN HEBBEN BIJGESTAAN, BEDANKEN VOOR DE INZET EN DE TIJD DIE ZIJ HEBBEN BESTEED AAN DIT WANDELEVENEMENT.